petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Oriće se ponovo sa tribina – „Vujo majstore“

Proslavljeni rukometni strateg – Veselin Vujović i zvanično je imenovan u glavnog trenera prvaka Makedonije – RK Vardar 1961.

Iskusni stručnjak je na klupi „crveno-crnih“ tako zamenio – Stevče Aluševskog koji je nakon osvojene duple krune napustio klub.

 

„Ovo je moja treća etapa u Vardaru i nadam se da će biti uspešna kao i prethodne. Vardar je u međuvremenu u dva navrata postao prvak Evrope i samim tim postao i svetski brend. Stoga, zaista sam počastvovan što ću ponovo biti trener Vardara. Nadam se da će pandemija završiti što pre, tako da navijači mogu da se vrate na tribine. Moj dolazak u Makedoniju je povratak u moju drugu otadžbinu. Vardar mi je u srcu. U julu započinjemo pripreme za sledeću sezonu i čast mi je i zadovoljstvo da ponovo budemo zajedno“, istakao je Vujović.

Vujović je tako po treći put u svojoj trenerskoj karijeri preuzeo „kormilo“ RK Vardara (predhodno u periodima od 2006. do 2009. i od 2011. do 2013. godine), kada je uspeo da osvoji – tri titule prvaka Makedonije, tri trofeja u nacionalnom Kupu, ako i SEHA ligu u sezoni 2011/2012.

Nema dileme da će navijači dvostrukog šampiona Evrope – popularni „Komiti“ sa velikim oduševljenjem dočekati njegov povratak u klub, jer je Vujović jedan od miljenika publike u Skoplju, koja mu je neretko skandirala – „Vujo majstore“!

Fotografija preuzeta sa sajta: https://rkvardar.mk/

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje