petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Oslabljen tim domaćina!

Večeras od 23h sastaće se ekipe San Martin i Atlanta u okviru argentinskog kupa. U pitanju je utakmica 1/32 – finala, ujedno i prvog kola ovog takmičenja.

Ekipa San Martin se takmiči u aregentinskoj Primeri, prva liga Argentine, i zauzima sredinu tabele sa skromnim rezultatima koje pruža ove sezone. Ove sezone u okviru argentinske Primere, na domaćem terenu, uspeli su da upišu 5 pobeda uz 2 remija i 6 poraza.

Ekipa Atlante se takmiči u Primeri B, drugoj ligi Argentine, i nalazi se na drugom mestu, odmah iza ekipe Deportivo Moron. Atlanta pruža mnogo bolje partije u gostima nego na domaćem terenu i tako su ove sezone u okviru lige uspeli da upišu 8 pobeda uz 5 remija i 4 poraza.

Ovu utakmicu izdvajamo iz razloga što će domaćin nastupati u znatno oslabljenom sastavu, kao i zbog gustog rasporeda, jer ekipu San Martina očekuje novi meč već kroz 4 dana. Za ekipu domaćina večeras neće nastupati: prvi golman Ardente (24/1), Matia (24/1), Kasiera (24/1), Gelahert (24/1), Eskudero (20/0), Vilarul (22/4), Lugo (20/0), Matias (15/0), Kapeli (15/0), Agilar (13/0), Aguero (10/0), Molina (9/2) i Puketa (4/0). Ekipa Atlante takođe neće moći da računa na neke prvotimce ali oni su van stroja već duže vreme zbog povreda.

Očekujemo da ekipa Atlante, sticajem okolnosti, može izvući pozitivan rezultat i izbeći poraz na ovoj utakmici.

Kladionica Max Bet na tip X2 daje kvotu 1,95.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje