Advertisement
MaxBet

Večeras od 21:05 Ouklend Rejdersi će u svojoj Crnoj rupi dočekati Indijanapolis Koltse. Posle sedam odigranih kola Rejdersi su na skoru 1-5 uz utakmicu manje, dok su Koltsi na skoru 2-5.

I jedni i drugi su realno gledano daleko od plej ofa, ali bez obzira na sve to ovaj meč će sigurno biti zanimljiv i pun poena.


                                                    Ouklend Rejdersi:

Ouklend je po nama tim u kojem trenutno vlada veliki haos. Dolaskom Čakija Grudena sve se promenilo, a mi nismo sigurni koliko će on u stvari da doprinese ovoj franšizi. On je potpisao ugovor na 10 godina posle kojih će dobiti 100 miliona dolara. Dakle, ima 10 godina da napravi rezultat, a do željenog rezultata ove sezone sigurno neće doći.

Pred početak sezone Gruden je pustio jednog od najboljeg defanzivca u ligi, ako ne i najboljeg, a radi se o Kalilu Meku. Njegovim odlaskom hemija unutar tima se potpuno urušila. Konekcija između Grudedna i njegovog QB Dereka Kara nije baš najbolja, pa se malo po malo mogu u medijima videti kritike Grudena na račun igara Dereka Kara.

Očigledno je da su Rejdersi u periodu tranzicije. Postoji velika mogućnost da će do kraja sezone tankovati da bi dobili što bolje pikove na draftu. Dakle, može se zaključiti da je ova sezona za Rejderse gotova, i da će ostatak sezone Grudenu poslužiti da vidi na koga može da računa u narednim sezonama.

Povrede i izostanci:

CB: Daril Vorli – povreda zgloba, upitan za ovaj meč
RB: Maršon Linč – povreda prepone, neće igrati
G: Keleči Osemele – povreda kolena, upitan za ovaj meč
T: Donald Pen – povreda noge, neće igrati
K: Majk Nudžent – povreda kuka, neće igrati
LS: Endru DePaola – povreda kolena, neće igrati
DT: Džastin Elis – povreda stopala, neće igrati
CB: Dekster MekDonald – povreda zgloba, neće igrati
RB: Kris Varen – povreda kolena, neće igrati
K: Edi Kinero – povreda prepone, neće igrati
DT: Edi Vanderdos – povreda kolena, neće igrati
WR: Grif Valen – upitan za ovaj meč
NT: Atiba Rubin – povreda bicepsa, neće igrati
CB: Tevin Mičel – neće igrati


                                                   Indijanapolis Koltsi:

Indijanapolis Koltsi igraju zaista korektno ovu sezonu. Mi smo iskreno govoreći bili skeptični povodom njihovih igara, jer njihov QB Endi Lak se ove sezone vratio fudbalu posle godinu dana pauze zbog povrede ramena. Ta povreda ramena je bila veoma teška za Laka pošto je to rame ruke kojom baca loptu. Ipak, Lak je pokazao da je dovoljno psihološki jak da sve to ostavi iza sebe, i ove sezone igra veoma dobro. Napad Koltsa izgleda veoma dobro, jer su na poslednje 4 utakmice redom postizali 34,24,34 i 37 poena što dovoljno govori koliko je napad Koltsa produktivan.

Ipak, glavni problem je odbrana koja prima veliki broj poena i napad to prosto ne može da isprati. Odbrana Koltsa je među gorim u celoj ligi, i glavni krivac zašto se Koltsi neće boriti za plej of.

Jedno je sigurno, mečevi Koltsa nikada nisu dosadni, jer uvek ima poena i na mečevima kada igraju Koltsi možete videti sve što NFL kao igra može da pruži.

Povrede i izostanci:

FS: Malik Huper – povreda kuka, neće igrati
WR: Rajan Grent – povreda zgloba, neće igrati
DE: Džihad Vard – povreda zgloba, neće igrati
TE: Erik Svupi – povreda kolena , neće igrati
WR: Zak Paskal – povreda glave, upitan za ovaj meč
RB: Robert Turbin – povreda ramena, neće igrati
DE: Džabal Šird – povreda abdomena, upitan za ovaj meč
SS: Klejton Giters – povreda vrata, upitan za ovaj meč
DE: Tikuan Luis – neće igrati
RB: Marlon Mek – povreda zgloba, upitan za ovaj meč
WR: Dion Kejn – povreda kolena, neće igrati
WR: Markus Džonson – povreda zgloba, neće igrati
DB: Matias Ferli – povreda ramena, neće igrati


Tok meča i predlog za klađenje:

Mi ovde očekujemo vrlo efikasan meč, a evo na čemu baziramo naš tip:

1) Realno gledano šanse da se ove dve ekipe dokopaju plej ofa su minimalne. To se posebno odnosi na Ouklend koji je u diviziji sa Kanzasom i Čardžersima, a Koltsi bi morali baš da naprave seriju pobeda i tako pomrse račune Hjustonu i Tenesiju. Pošto su ima šanse za plej of male, verujemo da neće biti neke velike presije i da će oba tima iz te rasterećenosti odigrati jedan dobar meč.

2) Odbrane su dosta slabiji deo tima i kod jednih i kod drugih. Odbrana Ouklenda ako se gledaju zbirno svi parametri je 26. u ligi koja prosečno dozvoljava 398,5 jardi i 29,3 poena po utakmici. Po odbrani trčanja Ouklend je 22. u ligi sa 131,8 jardi po utakmici i 6 primljenih TD. Ako gledamo odbranu pas igre tu je Ouklend nešto bolj i zauzima 13. mesto u ligi sa 1600 dopuštenih jardi u 13 TD i 4 INT.

Što se Koltsa tiče ni oni ništa nisu bolji. Oni su 21. odbrana u ligi ako se gledaj zbirno svi parametri. Prosečno primaju 26,4 poena, a  protivnicima dozvole da osvoje 374,4 jarde po utakmici.
Po odbrani trčanja su 19. u ligi sa 110,9 jardi po meču uz 6 primljenjih TD. Odbrana od pasa im je još gora, jer su 21. u ligi sa 226,7 jardi po meču, a kroz pas su primili 10 TD.

Dakle, imamo dve ispod prosečne odbrane koje su bušne na sve strane.

Koltsi jesu favoriti, ali zbog odbrane im se ne može verovati, a samo lud čovek može odigrati 2 po kvoti 1,55.

Za nas je ovo idealan meč za poene, jer će se igrati rasterećeno i mi ovde vidimo bez ikakvih problema 50+ poena.

Predlog za klađenje: Više od 49,5 poena 1,85

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.