petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ova kvota ima veliki value

U polufinalu turnira u Čarlstonu sastaće se Holanđanka Kiki Bertens i domaća igračica Medison Kiz.

Kladionice su postavile egal kvote sa čime se mi apsolutno ne slažemo, jer smatramo da Bertens ovde mora biti favorit, i ti izraziti. Po ko zna koji put kladionice su se vodile WTA rankom koji nije parametar kada je klađenje u pitanju.

Medison Kiz je tipičan polaznik američke škole tenisa. Vrlo jak servis i odličan forhend. Kretanje je joj je slabija strana, a to je na šljaci možda i najbitnija stvar. Ona nije tip igračice koja će da prebacuje lopticu preko 10 puta, a tako se igra na šljaci. To što je pobedila Peru, Đorđi i Arabuarenu uopšte nije neki uspeh, jer ni jedna od pomenutih igračica ne preferira šljaku, dok se Bertens najbolje snalazi upravo na ovoj šljaci.

Apsolutno je sve na njenoj strani. Najbitnija stvar u ovom meču jeste to što Bertens ima dovoljno snage u udaracima da može da parira Kiz, a kada imate to onda ste uradili pola posla. Beretns je sjajna pozadi, iza osnovne linije i jednostavno će produžavati poene što je više moguće, i na taj način umarati korpulentnu Kiz.

Još jedan parametar koji ide na ruku ovom tipu jesu odigrani mečevi na šljaci. Bertens je do sada odigrala 286 mečeva na šljaci, a verovali, ili ne zabeležila je 209 pobeda što je neverovatna brojka. Sa druge strane Kiz je odigrala svega 72 meča na šljaci i zabeležila je 45 pobeda i 27 poraza. Ovo je jasan pokazatelj ko je ko na šljaci tako da mu prosto na ovu kvotu moramo da ukažemo poverenje Bertensovoj.

Predlog: Pobeda Kiki Bertens 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje