petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovaj protivnik im do sada nije zadavao muke!

Peto kolo bugarske Prve Lige donosi nam utakmicu u kojoj će se, sa početkom od tačno 20 časova, sastati Beroe Stara Zagora i Botev Vratsa.

Beroe je na prethodne četiri utakmice zabeležio 2 pobede i 2 poraza, zbog čega u ovom trenutku ima 6 bodova i zauzima 7. mesto na tabeli.

Botev Vratsa, sa druge strane, ima 8 poena i trenutno se nalazi na 5. poziciji. Od početka sezone ovaj tim je ostvario 2 pobede i 2 remija.

Međusobne utakmice: Beroe – Botev Vratsa (www.flashscore.com)

Iako je gostujući tim zabeležio nešto bolji skor na početku ove sezone titula favorita je ipak pripala ekipi Beroe. Jedan od razloga za to bi mogao da leži u činjenici da je Beroe savladao ovog protivnika 7 puta zaredom i to ukupno 22 postignuta i samo 2 primljena gola.

Novi trijumf domaćeg tima se plaća kvotom 1,60, dok kombinaciju sa golovima “1&D2+“, koja je viđena čak 6 od 7 puta, možete odigrati po kvoti 1,95. Koji rezultat vi očekujete na ovom meču?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje