petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovaj protivnik im nije prepreka, pogotovo kada igraju kod kuće!

U okviru 1. kola južnokorejske K League 1, odigraće se i meč između Ulsan Hyundai-a i Gangwon-a. Ovaj duel se igra u ponedeljak ujutru, od 6 sati po našem vremenu.

Ulsan Hyundai je prethodnu sezonu završio na 2. poziciji jer je na ukupno 27 odigranih utakmica ostvario 17 pobeda, 6 remija i 4 poraza i tako osvojio 57 poena, 3 manje od šampiona Jeonbuka.

Gangwon je u okviru relegacione grupe zauzeo 1. poziciju, osvojivši 34 boda i ostvarivši skor od 9 pobeda, 7 remija i 11 poraza. U generalnom plasmanu ova ekipa je sezonu završila na 7. mestu.

Međusobne utakmice: Ulsan Hyundai – Gangwon (www.flashscore.com)

Ulsan Hyundai je sa razlogom proglašen za favorita na ovoj utakmici. Tokom prošle sezone su igrali fantastično, a odličnu formu su nastavili i u okviru azijske Lige Šampiona gde su bili neporaženi i zasluženo došli do titule. Za prvog protivnika u novoj sezoni su dobili ni manje ni više nego ekipu koju su savladali 6 puta zaredom, od čega čak 5 puta na svom terenu i to uz čak 13 postignutih i samo 2 primljena gola (1 iz penala).

Za nastavak tog niza i novi trijumf Ulsana nudi se kvota 1,80, dok se kombinacija sa golovima, “1&D2+“, plaća kvotom 2,15.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje