petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovaj protivnik im u prošlosti nije pravio probleme!

Sa početkom od 18 sati i 30 minuta na programu je utakmica 16. kola grčke Super League u kojoj će se sastati Lamia i AEK Athens.

Lamia se u ovom trenutku nalazi na poslednjoj, 14. poziciji dok na svom kontu ima 5 bodova, učinak od 1 pobede, 2 remija i čak 9 poraza, odnosno gol razliku 7:26 pa su i napad i odbrana ovog tima ubedljivo najgori u ligi.

Što se tiče njihovog današnjeg protivnika, AEK je u dosadašnjem toku sezone uspeo da zabeleži 8 pobeda, 3 remija i 3 poraza pa se uoči ovog duela nalazi na 4. poziciji i to sa ukupno 27 osvojenih poena.

Međusobne utakmice: Lamia – AEK Athens (www.flashscore.com)

Još jedna stvar koja ne ide na ruku ekipi Lamije, pored razlike u kvalitetu i formi, jeste i tradicija, s obzirom na to da su na 14 utakmica odigranih protiv AEK-a zabeležili čak 11 poraza i 3 remija, dok su za to vreme postigli samo 3 i primili čak 28 golova.

Međusobne utakmice: Lamia – AEK Athens (www.flashscore.com)

Trebalo bi napomenuti i to da Lamia nije postigla niti jedan jedini gol na poslednjih 5 susreta sa današnjim rivalom, pa u skladu sa tim možete pokušati sa tipovima “D0“ (2,00), odnosno “NG“ (1,75). Srećno, za šta god se odlučite.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje