subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ove dve ekipe obožavaju da dele bodove!

Sa početkom od tačno 23 sata po našem vremenu odigraće se meč 12. kola kolumbijske Primere A (Clausura) u kojem će Millonarios ugostiti Aguilas.

Millonarios trenutno ima 22 boda i zauzima 2. mesto na tabeli jer je u dosadašnjem toku sezone upisao 7 pobeda, samo 1 remi kao i 3 poraza.

Aguilas je uspeo da ostvari 4 pobede, takođe samo 1 remi i čak 6 poraza zbog čega sada ima 13 poena i zauzima 16. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Millonarios – Aguilas (www.flashscore.com)

I Millonarios i Aguilas su na prvih 11 utakmica samo po jednom odigrali nerešeno, što je vrlo zanimljivo uzimajući u obzir podatak da su remizirali na svakom od poslednjih 5 međusobnih susreta, od čega prva 2 puta rezultatom 1:1, a naredna 3 sa 0:0. Nastavak niza nerešenih utakmica i tip “X“ se plaćaju kvotom 3,10, dok je za tip “P/K X“ ponuđena kvota 1,65. Hoće li Millonarios i Aguilas podeliti bodove i ovog puta?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje