petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ove dve kombinacije su bile redovna pojava na njihovim mečevima!

U okviru 14. kola severnoirskog NIFL Premiershipa odigraće se utakmica između Colerainea i Carrick Rangersa koja je na programu od tačno 16 sati.

Coleraine na svom kontu ima skor od 4 pobede, 1 remija i 5 poraza zbog čega u ovom trenutku zauzima 7. mesto na tabeli i to sa ukupno 13 poena.

Što se tiče gosta, Carrick Rangers se sa 4 osvojena boda nalazi na poslednjoj, 12. poziciji jer je do sada upisao 1 pobedu, 1 remi i čak 6 poraza.

Međusobne utakmice: Coleraine – Carrick Rangers (www.flashscore.com)

Ono što možemo da primetimo ako bacimo pogled na prethodne susrete ova dva tima, tačnije na poslednjih 9, jeste to da je u svakom poluvremenu postignut bar po jedan gol, tj. da je svaki put bila dobitna kombinacija “1P1+&2P1+“ koja se danas plaća kvotom 1,40.

Pored toga, broj golova u prvom i drugom poluvremenu je bio u rasponu 1-3 na čak 8 od tih 9 utakmica, pa je tako i “1P1-3&2P1-3“ (1,85) bio veoma česta pojava. Šta vi mislite, hoćemo li ove kombinacije videti i danas?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje