četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovi timovi nisu poznati po efikasnim okršajima

Sa početkom od 16 sati i 30 minuta odigraće se utakmica 24. kola ruske FNL u kojoj će se sastati Shinnik Yaroslavl i Baltika Kaliningrad.

Shinnik na svom kontu ima 16 bodova i učinak od 4 pobede, 4 remija i 15 poraza, zbog čega se trenutno nalazi na poslednjoj, 22. poziciji.



Baltika, sa druge strane, zauzima 11. mesto na tabeli jer je od početka sezone osvojila 33 poena i ostvarila 9 pobeda, 6 remija i 8 poraza.

Međusobne utakmice: Shinnik Yaroslavl – Baltika (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe ne mogu da se pohvale efikasnim izdanjima, bar kada je reč o njihovim međusobnim utakmicama. Na prethodnih 9 susreta, odigranih počevši od jula 2016. godine, Shinnik i Baltika su uspeli da postignu samo 11 golova ili u proseku 1,2 gola po meču.

Zahvaljujući tome svaki put je bio dobitan tip “0-2“, koji se plaća kvotom 1,65, dok je tip “NG“ (1,80) viđen na čak 8 od tih 9 utakmica. Koliko golova će Shinnik i Baltika danas postići?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje