četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovi timovi obožavaju nerešene ishode!

Sa početkom od 15 sati po našem vremenu odigraće se utakmica 7. kola indijske Super League u kojoj će se sastati North East United i Jamshedpur.

North East United se u ovom trenutku nalazi na 4. poziciji, na svom kontu ima 10 poena, a do sada je ostvario 2 pobede i 4 remija.

Jamshedpur, sa druge strane, ima skor od 1 pobede, 4 remija i 1 poraz zbog čega na ovaj meč stiže kao 7. tim na tabeli, sa ukupno 7 bodova.

Međusobne utakmice: North East Utd – Jamshedpur (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe obožavaju nerešene ishode što pokazuje i činjenica da su na prvih 6 utakmica i North East United i Jamshedpur remizirali po 4 puta. Ništa drugačija situacija nije ni bila na njihovim međusobnim utakmicama, jer smo podelu bodova videli na čak 5 od poslednjih 6 susreta, dok je jedinu pobedu odneo današnji gost i to minimalnim rezultatom.

Sve u svemu, veoma interesantna utakmica, a novi “X“ se plaća kvotom 3,20. Nešto “sigurnije“ od tog tipa je “P/K X“ koji možete odigrati po kvoti 1,70.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje