petak, 08. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

Ovi timovi očigledno sarađuju!

Ovog utorka, sa početkom od tačno 19 časova, odigraće se utakmica 24. kola engleske National League u kojoj će Hartlepool ugostiti Solihull Moors.

Hartlepool je u dosadašnjem toku sezone odigrao 19 utakmica na kojima je osvojio 33 boda i pritom ostvario 10 pobeda, 3 remija kao i 6 poraza. U ovom trenutku ima samo 1 bod manje od Suttona i Stockporta, ekipa koje zauzimaju 2. i 3. mesto na tabeli.

Što se tiče njihovog današnjeg protivnika, Solihull Moors ima skor od 8 pobeda, 2 remija i 6 poraza zbog čega sada ima ukupno 26 bodova i zauzima 14. poziciju, što je središnji deo tabele.

Međusobne utakmice: Hartlepool – Solihull Moors (www.flashscore.com)

Možemo da primetimo da su u ovom trenutku bodovi mnogo potrebniji domaćem timu koji vodi veliku borbu za vrh tabele i promociju u viši rang, a današnji meč će svakako biti odlična prilika da dođu do istih. Naime, Hartlepool i Solihull Moors su se prvi put sastali u oktobru 2017. godine, a od tada su razmenili po 3 boda u sezonama 2017-18, 2018-19 i 2019-20, da bi na prvoj utakmici u sezoni 2021-21 do pobede došao domaćin, Solihull Moors.

Ukoliko ovaj niz nije čista slučajnost, u šta sumnjamo, danas bi trebalo da vidimo novu pobedu Hartlepoola po kvoti 2,00, a s obzirom na prethodne rezultate, kao interesantna opcija se nameće i tip “1&0-3“ (2,80). Za šta god se odlučite, srećno!

Hartlepool – Solihull Moors – 2:0


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

3 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje