petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovi timovi su u proseku postizali 4,8 gola po meču!

Sa početkom od 22 sata i 30 minuta po našem vremenu odigraće se zaostala utakmica 7. kola peruanske Lige 1 (Clausura) između Deportivo Binacionala i Sporting Cristala.

Deportivo Binacional se posle 13 utakmica nalazi na 8. mestu, sa ukupno 20 poena, dok na svom kontu ima skor od 6 pobeda, 2 remija kao i 5 poraza.

Sporting Cristal je, sa druge strane, zabeležio 7 pobeda, 3 remija i 3 poraza zbog čega na današnju utakmicu stiže sa 24  osvojena boda i kao 4. tim na tabeli.

Međusobne utakmice: Binacional – Sporting Cristal (www.flashscore.com)

Na poslednjih 6 međusobnih susreta, odigranih u periodu od novembra 2018. do marta 2021. godine, fudbaleri Deportivo Binacionala i Sporting Cristala su bili veoma raspoloženi za postizanje golova te su njihove mreže zatresle ukupno 29 puta ili u proseku čak 4,8 puta po meču. Samim tim, na svakoj od navedenih šest utakmica je bio dobitan tip “3+“, koji se danas plaća kvotom 1,65, dok smo tip “4+“ (2,65) mogli da naplatimo čak 5 od 6 puta. Hoće li tako biti i danas?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje