utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovi timovi vole otvorenu igru, kvota na golove odlična

Večeras se od 23:30 igra meč između bolivijskog Sport Boysa i paragvajske ekipe Libertad Asuncion, utakimca se igra u okviru 1.kola, grupe 6 Copa Libertadoresa.

Sport Boys debituje u ovom takmičenju u koji se plasirao po prvi put u svojoj istoriji. Boys bolje igraju na domaćem terenu, gde su u prevnstvu imali skor 6-6-3. Meč pre ovog su poraženi upravo na domaćem terenu od ekipe Oriente Petrolero sa 3:4, ali je tim ipak u dobroj formi, 6 pobede uz 2 nerešena meča i 2 izgubljene utakmice u poslednjih 10 susreta. Ono što je karakteristično za ovih deset mečeva je to da je ekipa Sport Boys u svakom meču postigla najmanje gol, ali je i primili najmanje toliko. U prošloj sezoni su na domaćem terenu odigrali 15 mečeva uz gol razliku 26:22 što je 1,73 data gola po meču i 1,47 primljen gol po meču prosečno. Od poslednjih 10 mečeva ove ekipe, na 9 je prolazana tip bio GG3+, a jedni put kada se to nije desilo bilo je 1:1.

Libertad se takođe direktno plasirao u ovo takmičenje, a ono što je interesantno za njih to je da bolje igraju na gostovanjima nego na svom stadionu (u poslednjih 30 gostovanja imaju skor 9-2-4) uz gol razliku 23:14. U poslednjih 10 odigranih mečeva ostvarili su 6 pobede, 2 nerešena meča i 2 poraza. Primili su gol na 7 od tih 10 mečeva, a postigli su ga na 9 od 10. Na četri od poslednjih 5 odigranih mečeva, primali su i postizali makar po jedan gol.

Međusobno se ove ekipe nisu sastajale

Skor ekipe Sport Boys koja ne ume da igra zatvoren fudbal, i činjenica da su gosti po kladionicama blagi favoriti i da takođe ne umeju da igraju zatvoren fudbala, naročito kada gostuju, navodi nas na to da će se utakmica završiti sa najmanje po jednim golom u mrežama oba rivala, kvota koju kladionice nude na igru GG na ovom meču je 2,00 , a ako smatrate da će uz GG pasti i tri i više pogodka, kvota je  čak 2,62!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Povezani članci

2 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje