četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovim ekipama je odbrana jača strana!

U sklopu 26. kola egipatske Premier League odigraće se utakmica između Arab Contractorsa i Haras El Hodooda koja je na programu od 18 sati po našem vremenu.

Arab Contractors se uoči ovog kola nalazi na 4. poziciji sa 44 boda, a iza sebe ima skor od 13 pobeda, 5 remija kao i 7 poraza.



Haras El Hodood je, sa druge strane, ostvario 5 pobeda, 11 remija i 8 poraza pa trenutno zauzima 13. mesto na tabeli sa 26 poena.

Međusobne utakmice: Arab Contractors – Haras El Hodood (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe ne mogu da se pohvale atraktivnim izdanjima od početka tekuće sezone, a posebno u poslednjih nekoliko kola. Ništa drugačija situacija nije ni kada su u pitanju njihovi međusobni okršaji, a to potvrđuje podatak da su se na poslednjih 8 utakmica mreže Arab Contractorsa i Haras El Hodooda zatresle svega 8 puta iliti u proseku jednom po meču.

Za nastavak neefikasnog niza potrebna su nam najviše 2 pogotka, tj. tip “0-2“, a isti možete odigrati po kvoti 1,60. Koliko golova ćemo videti danas?


Image by Keith Johnston from Pixabay


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje