četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovo ime ne očekujete u reprezentaciji SAD!

Ovo ime ne očekujete u reprezentaciji SAD!

Za predstojeće kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, na spisku Sjedinjenih Američkih država se nalazi nekoliko interesantnih imena! Nama je najviše pažnje privukao Isaiah Thomas.

Svi smo voleli Isaiah Thomas koji je bio za glavu niži od svih, a u dresu Bostona bio je dan od najboljih igrača i jedan od konkurenata za titulu MVP-a.

Trenutno je Thomas bez angažmana, a nadamo se da će dobrim partijama zaslužiti ugovor u NBA. Njegov poslednji klub bili su Washington Wizardsi (2019-20).

Popularni IT već je igrao za SAD u februaru što je bila njegova prva takmičarska utakmica posle gotovo godinu dana. U pobedi nad Bahamima postigao je 19 poena, da bi u utakmici sa Meksikom imao 9 poena (svih 9 postigao u prvoj četvrtini).


Posle tih februarskih partija zaradio je ugovor na 10 dana sa Pelicansima gde je imao 2 dobre partije, ali nažalost nije zaslužio ugovor do kraja sezone.


Podsećanje na to koliko je Thomas dao kao igrač Bostonu, a kako mu je vraćeno


SAD trenira u Hjustonu, a kvalifikacije će odigrati u mehuru u Meksiku. Prvo će 28. novembra igrati sa Kubom, dok dan kasnije igraju sa domaćinom turnira.

Na spisku pored Thomasa nalazi se još poznatih imena poput bivšeg igrača Crvene Zvezde – Emanuel Terry (Stockton Kings/Lincoln Memorial), kao i neki od igrača koji su igrali u NBA: Justin Anderson (Fort Wayne Mad Ants/), Brian Bowen II (Iowa Wolves), Josh Gray (Long Island Nets), Shaq Harrison (Delaware Blue Coats), Haywood Highsmith (Delaware Blue Coats), BJ Johnson (Lakeland Magic), Luke Kornet (Maine Celtics), Chasson Randle (slobodan agent), Zavier Simpson (Oklahoma City Blue) i Will Davis II (Regatas Corrientes).

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje