utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovo može biti veliki problem za ekipu!

Ekipa Dallas Mavericksa pobedila je sinoć u utakmici NBA predsezone gde je porazila ekipu koja je u procesu renovacije – Atlantu Hawks rezultatom 108-94. U ovom meču nije bilo od ranije povređenog Seth Currya, a izostao je i veteran Nowitzki kao i Harrison Barnes.

Međutim, trener Rick Carslile ima mnogo većih glavobolja i sigurno da nije fasicniran pobedom nad Hawksima pošto je perspektivni rookie koji bi trebao biti jedan od nosilaca igre Dallas doživeo povredu.

Dennis Smith Jr odlično je igrao i zabeležio 9 poena i 3 asistencije za 13 minuta igre pre nego što se povredio u duelu sa Dennis Schroderom.

Deveti pik na prethodnom Draftu imao je odličnu predsezonu gde je u proseku beležio 11,5 poena i 3 asistencije po meču. Ostaje da se vidi koliko je povreda ozbiljna, a na treneru je da smišlja taktike ko bi mogao biti startni plejmejker do 19. oktobra kada Mavericksi otvaraju sezonu upravo protiv Hawksa. Međutim, Rick je rekao da povreda nije strašna i da možda već zaigra u petak protiv Hornetsa.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje