petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovog protivnika redovno pobeđuju, a kvote su odlične

Sa početkom od 12 sati i 35 minuta na programu je utakmica kineske Super League u kojoj će se sastati Hebei i Shandong Luneng. Reč je o polufinalnom duelu playoff-a, koji određuje plasman od 5. do 8. pozicije.

Hebei je grupnu fazu šampionata završio na 4. poziciji u grupi B, da bi u četvrt-finalu glavnog playoff-a pretrpeo poraz od Guangzhoua sa ukupnih 8:1.



Shandong Luneng se takmičio u sklopu grupe A gde je na kraju zauzeo 3. mesto. Što se tiče učinka u glavnom playoff-u, ovaj tim je rezultatom 4:3 poražen od Beijinga.

Međusobne utakmice: Hebei – Shandong Luneng (www.flashscore.com)

Pored toga što je u grupnoj fazi Shandong imao dosta bolji skor i što je u prvoj rundi playoff-a prošao mnogo bolje od današnjeg rivala, moramo napomenuti da na njihovoj strani stoji i tradicija. Naime, Shandong je uspeo da savlada Hebei na svakoj od prethodnih 6 međusobnih utakmica, a takođe je svaki put postigao i bar 2 gola.

Za nastavak navedenog niza, tj. za novu pobedu Shandong Lunenga, ponuđena je kvota 1,90, dok se kombinacija “2&G2+“ plaća kvotom 2,30.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje