četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovog protivnika su savladali 10 puta zaredom!

Ekipe UC Dublin i Athlone Town će se takođe sastati u okviru 1. kola irske Divison 1, a taj meč je na programu od 20 sati i 45 minuta po našem vremenu.

UC Dublin je ekipa koja je sezonu 2019-20 završila 3. poziciji, osvojivši 30 bodova na 18 odigranih mečeva, ali su bez plasmana u prvu ligu ostali nakon poraza od Longforda, u playoff-u.

Što se tiče gostujućeg tima, Athlone je nakon 18 kola uspeo da sakupi samo 12 bodova i tako zauzme pretposlednje, 9. mesto na tabeli Division 1, a nema sumnje da ih sličan scenario očekuje i u ovoj sezoni.

Međusobne utakmice: UC Dublin – Athlone (www.flashscore.com)

Kao što je to bio slučaj sa prethodnim susretima Galway-a i Shelbourne-a, i u ovom slučaju možemo da uočimo dug niz pobeda jednog od dva tima. Ovde je u pitanju UC Dublin koji je od Athlone-a bio bolji na svakoj od poslednjih 10 utakmica, a trebalo bi napomenuti i to da je UC Dublin za to vreme postigao ukupno 29 golova, a Athlone samo 5.

Za novi trijumf današnjeg domaćina nudi se kvota 2,05. Pored toga, kombinaciju “1&D2+“ možete odigrati po kvoti 2,45, naravno, ukoliko verujete u nastavak niza i tradicije.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje