petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovog protivnika su savladali 12 puta u nizu!

Šesnaesto kolo bolivijske Division Profesional donosi nam utakmicu između Real Potosija i The Strongesta, koja je na programu od 22 sata i 15 minuta.

Real Potosi se uoči ove utakmice nalazi na 10. poziciji, ima ukupno 18 bodova, a do sada je ostvario 5 pobeda, 3 remija kao i 7 poraza.



The Strongest za sada opravdava svoje ime i u ovom trenutku zauzima 1. mesto na tabeli. Na prethodnih 15 mečeva je osvojio 28 bodova, ostvarivši 9 pobeda, 1 remi i 5 poraza.

Međusobne utakmice: Real Potosi – The Strongest (www.flashscore.com)

Pored toga što je u mnogo boljoj formi u odnosu na svog protivnika, na strani The Strongesta će danas stojati i tradicija s obzirom na to da su bili bolji od Real Potosija na svakoj od prethodnih 12 međusobnih utakmica.

Ukoliko mislite da će gosti nastaviti impresivnu seriju pobeda, tip “2“ možete odigrati po kvoti 1,45, a kombinaciju “2&G2+“, koja je bila dobitna svih 12 puta, po kvoti 1,65.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje