utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovog protivnika su savladali 15 puta u nizu!

Sa početkom od 17 sati i 5 minuta na programu je utakmica 2. kola Premier League Kuvajta (Championship Group) u kojoj će snage odmeriti Al Sahel i Al Kuwait.

Al Sahel je deo “šampionske grupe“ stigao zauzevši 10. mesto u regularnom delu, iako je imao isti broj bodova kao i Burgan koji je završio u grupi za relegaciju. Na samom startu ove faze, zabeležio je pobedu nad Al Khaitanom, rezultatom 1:3.

Što se tiče gostujućeg tima, Al Kuwait je prvu fazu takmičenja okončao na 5. poziciji, sa 24 osvojena boda, da bi u prvom kolu ove grupe odigrao nerešeno sa Al Arabijem, 1:1.

Međusobne utakmice: Al Sahel – Al Kuwait (www.flashscore.com)

Titula favorita na današnjoj utakmici pripala je ekipi Al Kuwaita, a ako bacimo pogled na prethodne susrete sa ovim protivnikom moći ćemo da vidimo i zašto. Naime, Al Sahel i Al Kuwait su u prošlosti odigrali ukupno 16 utakmica, a današnji gost je uspeo da slavi na svakoj od njih, izuzev prve (avgust 2010. godine). Takođe, “plavo-crveni“ su u navedenom periodu postigli čak 54 i primili svega 7 golova, što je zaista impresivno..

Za novi trijumf Al Kuwaita se nudi kvota 1,40, dok se dupla šansa “1X“ i konačan prekid navedenog niza plaćaju kvotom 2,80. Kojim rezultatom će se završiti današnji meč?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje