sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovog protivnika su savladali 6 puta u nizu uz gol razliku 17:2

Sa početkom od 18 sati i 45 minuta po našem vremenu odigraće se meč između Dundalka i Bohemiansa, a reč je o duelu 16. kola irske Premier Division.

Dundalk na ovu utakmicu stiže kao trećeplasirani tim na tabeli pošto je do sada uspeo da sakupi 21 bod i pritom ostvari 6 pobeda, 3 remija i 4 poraza.



Bohemians se nalazi na jednoj poziciji iznad današnjeg rivala, ali ima čak 12 bodova više. Od početka sezone ova ekipa je ostvarila 11 pobeda i 4 poraza.

Međusobne utakmice: Dundalk – Bohemians (www.flashscore.com)

Iako je gostujući tim ovu sezonu započeo na dosta bolji način, trebalo bi napomenuti da će tradicija ipak biti na strani domaćina. Naime, Dundalk je uspeo da zabeleži pobedu protiv Bohemiansa na svakom od prethodnih 6 međusobnih susreta koje su odigrane upravo na ovom stadionu, a ni manje ni više nego uz gol razliku 17:2.

Za nastavak niza i novi trijumf Dundalka nudi se kvota 2,05, dok se tip “1&D2+“ plaća kvotom 2,50. Hoće li domaćin ponovo slaviti ili će gosti konačno doći do bodova?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje