četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovog protivnika su savladali 8 puta zaredom!

Sa početkom od tačno 17 časova na programu je utakmica 3. kola danske Superlige u kojoj će Midtjylland ugostiti Randers.

Midtjylland je na prve dve utakmice u novoj sezoni ostvario 1 pobedu i 1 poraz te sada, sa ukupno 3 osvojena boda, zauzima 8. mesto na tabeli.



Randers se, sa druge strane, u ovom trenutku nalazi na 2. poziciji sa ukupno 4 boda, dok na svom kontu ima 1 pobedu i 1 remi.

Međusobne utakmice: Midtjylland – Randers FC (www.flashscore.com)

Iako je Randers ovu sezonu započelo na nešto bolji način, kao i da je Midtjylland pre nekoliko dana igrao meč u Ligi Šampiona, moramo napomenuti da tradicija apsolutno stoji na strani domaćeg tima. Naime, Midtjylland je uspeo da trijumfuje na svakom od prethodnih 8 susreta sa Randersom, a takođe je svaki put uspeo da postigne i bar 2 gola.

Za nastavak niza pobeda i još jedan “1“ kladionice nam nude kvotu 1,60, dok se kombinacija “1&D2+“ plaća kvotom 1,85. Koji rezultat vi očekujete danas?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje