četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovog protivnika su savladali 9 puta u nizu

Ekipe Orlando Pirates i Chippa United sastaće se ove srede, u terminu od 18 sati i 30 minuta, a reč je o utakmici 7. kola južnoafričke Premier League.

Orlando Pirates se nakon 6 odigranih kola nalazi na 6. poziciji jer je do sada ostvario 2 pobede i 4 remija i time osvojio ukupno 10 bodova.



Što se tiče gostujućeg tima, Chippa United na svom kontu ima 5 poena i skor od 1 pobede, 2 remija i 3 poraza, zbog čega sada zauzima 13. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Orlando Pirates – Chippa Utd (www.flashscore.com)

Pored toga što je sezonu započeo bez poraza i na dosta bolji način od svog rivala, domaći tim će ovog puta imati prednost i u vidu tradicije. Naime, Orlando Pirates ne zna ni za remi ni za poraz od Chippa Uniteda pune 4 godine jer su uspeli da trijumfuju na svakoj od prethodnih 9 međusobno odigranih utakmica.

Ukoliko mislite da će Orlando Pirates nastaviti impresivnu seriju, tip “1“ možete odigrati po kvoti 1,60, dok se tip “1&0-3“, koji je bio dobitan čak 7 puta, plaća kvotom 2,10.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje