subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovog protivnika su savladali na 12 utakmica u nizu!

U okviru 12. kola beloruske lige za rezervne timove sastaće se Slavia Mozyr i Minsk, a taj meč je na programu ove srede, sa početkom od 13 časova.

Slavia je u dosadašnjem toku sezone ostvarila 3 pobede i čak 8 poraza, zbog čega u ovom trenutku sa 9 osvojenih poena zauzima 13. poziciju.

Minsk se, sa druge strane, nalazi na 9. poziciji jer je na prethodnih 11 utakmica uspeo da sakupi 15 bodova, ostvarivši 4 pobede, 3 remija i 4 poraza.

Međusobne utakmice: Slavia Mozyr 2 – Minsk 2 (www.flashscore.com)

Iako Minsk nije u mnogo boljoj formi u odnosu na svog današnjeg protivnika, ipak im je pripala titula apsolutnog favorita na ovom meču. Jedan od razloga za to bi svakako mogla da bude činjenica da je tim iz beloruske prestonice slavio na svakoj od ukupno 12 odigranih utakmica i to uz čak 32 postignuta i samo 3 primljena gola.

Sve u svemu, veoma impresivan niz rezultata, a ukoliko mislite da će Minsk slaviti i ovog puta tip “2“ možete odigrati po kvoti 1,45. Tipovi “SP2“ (pobeda bez primljenog gola) i “2&G2+“ (pobeda uz bar 2 postignuta gola) su takođe bili veoma česta pojava.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje