petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovog protivnika su savladali na 8 utakmica u nizu!

U noći između petka i subote, sa početkom od 2 sata i 15 minuta, odigraće se meč devetog kola paragvajske Primere Division između River Platea i Libertada.

River Plate na ovaj meč stiže kao trećeplasirani tim na tabeli jer je na prethodnih 8 utakmica osvojio 14 bodova, ostvarivši 4 pobede, 2 remija i 2 poraza.

Libertad, sa druge strane, ima 8 bodova i zauzima 7. mesto na tabeli. Od početka sezone je upisao samo 1 pobedu, 5 puta je odigrao nerešeno, a poražen je 2 puta.

Međusobne utakmice: River Plate – Libertad Asuncion (www.flashscore.com)

Iako je Libertad u katastrofalnoj formi na početku ove faze takmičenja ne bi trebalo ignorisati to da im ovaj protivnik apsolutno leži. Naime, Libertad je slavio protiv River Plate na svakoj od poslednjih 8 međusobnih utakmica, a svaki put je uspeo da postigne i bar 2 gola. Za novi trijumf “crno-belih“ se nudi kvota 1,85, dok se kombinacija sa golovima “2&G2+“ plaća kvotom 2,35.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje