četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovog protivnika su savladali na poslednjih 9 utakmica!

Sa početkom od 21 sata i 15 minuta na programu je utakmica 13. kola islandske Pepsideild lige u kojoj će se sastati Fylkir i Stjarnan.

Fylkir se trenutno nalazi na 6. poziciji, ima ukupno 15 bodova, a od početka tekuće sezone je ostvario 5 pobeda i 5 poraza, bez remija.



Stjarnan sa druge strane ima skor od 5 pobeda i 3 remija zbog čega u ovom trenutku zauzima 2. mesto na tabeli i to sa ukupno 18 bodova.

Međusobne utakmice: Fylkir – Stjarnan (www.flashscore.com)

Kada je reč o prethodnim susretima ova dva tima, možemo da primetimo da je u poslednjih nekoliko godina mnogo bolji učinak ostvario Stjarnan. Štaviše, današnji gost je uspeo da slavi na svakoj od poslednjih 9 utakmica, a čak 8 puta su uspeli da postignu i bar 2 gola.

Ako mislite da će gosti nastaviti niz pobeda, tip “2“ možete odigrati po kvoti 1,95, dok se za potencijalni prekid niza i tip “1X“ nudi kvota 1,80. Koji ishod ćemo videti danas?


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje