petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Pablo Karenjo Busta – Filip Krajinović – Najava finala Hamburga

Veliko finale ATP turnira u Hamburgu donosi duel između Španca Pabla Karenja Busta i Srbina Filipa Krajinovića. Prema kladionicama, favorita u ovom finalu nema. Kvote su u egalu, a margina za gemove je postavljena na 21,5.

Po svemu prikazanom pomenuta dvojica su apsolutno zasluženo stigli do finala. Krajinović je na putu ka finalu redom pobeđivao Altmajera, Kolšrajbera, Cicipasa i Đerea. Nekako je iz kola u kolo izgledao sve bolje i bolje i možda je došao taj dan kada će Krajinović podići prvi trofej u karijeri.

Sa druge strane još ubedljiviji je bio Karenjo Busta. Na putu ka finalu je pobedio Tabernera, Lajovića i Delbonisa i to bez izgubljenog seta.

Ako gledamo igračke kvalitete može se reći da su ova dva igrača podjednakog kvaliteta, pod uslovom da su u formi. To namerno spominjemo zbog Krajinovića koji ume da zastane kada je najpotrebnije, no ove nedelje igra zaista dobro i može mu se verovati. Zaista, ovo bi trebalo da bude jedno pravo nadmudrivanje sa osnovne linije.

Ako gledamo psihološki aspekt meča tu ide prednost Špancu bez ikakve sumnje. Krajinović još uvek nema ATP titulu, što znači da postoji određena psihološka barijera. Za njega će veoma bitno biti da dobro uđe u meč, jer ako se slomi odmah na startu biće mu teško da se vrati. Tu prednost ide Busti, jer realno gledano ima ATP titulu i mnogo više ovakvih odigranih mečeva.

Sve u svemu jako jako zanimljiv meč koji bez dileme treba ispratiti. Mi smo bliži pobedi Buste, ali nikako ne možemo da zanemarimo dobre igre Krajinovića, stoga predlažemo over gemove.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,60

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje