Advertisement
MaxBet

Nova rubrika na sajtu u kojoj ćemo dnevno predlagati jedan ili dva meča igre pada više golova u drugom poluvremenu. Jako popularna igra koja se plaća kvotama od 1,85 do 2,10, a koju su mnogi naši pratioci posle prolaza par predloženih mečeva počeli da traže kao stalnu rubriku i mi vam izlazimo u susret.Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


Koristićemo dve metodologije kako bi došli do susreta za ovu kategoriju, jedan je međusobna tradicija (H2H), dok je druga kategorija – igre tima u ovoj sezoni, tj. postotak prolaska ove igre na njihovim mečevima.

20:00 (Premier League Cup U23 ) Huddersfield U23 – Liverpool U23

Ekipa Liverpula U23 tim je na čijim mečevima uglavnom golovi padaju u drugom delu igre, naime prosečno na mečevima ovog tima u drugom poluvremenu na 11 mečeva pada čak 4,55 golova po meču. Međusobni dueli ovih timova obiluju golovima, a mi se nadamo da će ih opet više biti u drugom delu igre.

Danas je kvota na igru pada više golova u drugom delu igre 1,90!

Nadamo se da će vam se i ova stalna rubrika svideti i da će imati puno uspeha, kvote za ove mečeve preuzete su iz kladionice MAX BET! Ponavljamo da su u pitanju mečevi odabrani na osnovu statističkih parametara i da ih igrate na sopstevnu odgovornost! 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.