subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„Padovi“ kvota za danas – 02. februar 2020.

U rubrici koja je vezana za padove kvota analiziraćemo utakmice koje su nam “zapale za oko” zbog promene kvota kroz određeni period. Da li će vam to pomoći da se za neki meč odlučite, ili promenite mišljenje o nekom, zavisi od vas samih, a na nama je da vam skrenemo pažnju gde su se to u određenom periodu izvršile izmene kvota, i da li su se kvote smanjile ili povećale. Želimo vam mnogo kladioničarske sreće.


17:00 Hassania Agadir – Paradou (CAF Confederation Cup)
Kvota na pobedu domaćina pala je  sa početnih 2,56 na trenutih 1,99. Ekipa Hassania Agadir je prva na tabeli i to mesto je obezbedila sa do sada osvojenih 11 bodova, sa druge strane Paradou sa 5 još uvek ima šansu da stigne ekipu Enyimbe, koja gostuje u Obali Slonovače i ima 7 bodova. Da li će možda kvote prevariti na ovom meču i domaći Marokanci pomoći svojim komšijama iz Alžira.

Printscreen/dropping-odds.

17:00 La Nucia – Valencia B (Španija Segunda Division B -Grupa 3)
Kvota na pobedu domaćina pala je  sa početnih 2,34 na trenutih 1,89. Ekipa La Nusije još uvek nema poraz ove sezone na domaćem terenu skor 4-5-0, dok su gosti 16-ti sa 4 boda manje od ovog rivala, čini se da je dupla šansa na domaćina odličan izbor za neki tiket jače uplate.


Printscreen/dropping-odds.

Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Svi podaci vezani su za 1XBET kladionicu, te su kvote za pomenute utakmice iz date kladionice.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje