ponedeljak, 04. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

„Padovi“ kvota za danas – 04. februar 2020.

U rubrici koja je vezana za padove kvota analiziraćemo utakmice koje su nam “zapale za oko” zbog promene kvota kroz određeni period. Da li će vam to pomoći da se za neki meč odlučite, ili promenite mišljenje o nekom, zavisi od vas samih, a na nama je da vam skrenemo pažnju gde su se to u određenom periodu izvršile izmene kvota, i da li su se kvote smanjile ili povećale. Želimo vam mnogo kladioničarske sreće.


21:00 Valeranga – Slavija Prag (Atlatnik Kup – prijateljska utakmica)
Kvota na pobedu gosta pala je  sa početnih 1,63 na trenutih 1,36. Radi se o prijateljkom turniru, a nemamo drugih relevantnih informacijama o sastavima timova koji će izaći na ovaj meč, samo napominjemo da je reč o drugom meču na turniru, pa je moguće da će biti promena u timovima i kombinovanja pa su kvote zbog toga pale.

Printscreen/dropping-odds.

23:15 Nacional Potosi – Melgar (Copa Sudamericana)
Kvota na pobedu gosta pala je  sa početnih 3,99 na trenutih 3,36. Ekipa Nacional Potosija u domaćem prvenstvu posle 4 odigrana kola tek na 8.mestu, u prošlom kolu poraz od Bolivara 4:0, u poslednja 4 meča u Sudamericani na svom stadionu 2 poraza i 2 pobede. Ne znamo pravi razlog pada kvote na gosta, mada postoji mogućnost da je u pitanju varka kladionica jer je prošle godine Melagar ispao u ovom istom takmičenju od Universida da Čilea porazom 6:0 na gostovanju.


Printscreen/dropping-odds.

Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Svi podaci vezani su za 1XBET kladionicu, te su kvote za pomenute utakmice iz date kladionice.

 


 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje