Advertisement

U rubrici koja je vezana za padove kvota analiziraćemo utakmice koje su nam “zapale za oko” zbog promene kvota kroz određeni period. Da li će vam to pomoći da se za neki meč odlučite, ili promenite mišljenje o nekom, zavisi od vas samih, a na nama je da vam skrenemo pažnju gde su se to u određenom periodu izvršile izmene kvota, i da li su se kvote smanjile ili povećale. Želimo vam mnogo kladioničarske sreće.


20:00 Londrina – Parana (Brazil – Campeonato Paranaense)
Kvota na pobedu Londrine je u blagom padu, a vrlo verovatno će do uveče pasti još. Londrina se takmiči u grupi A, dok je Parana u grupi B, i vrlo verovatno je forma obe ekipe uticala na menjanje kvota. Londrina je u svojoj grupi prva, ima skor 2-2-1, dok je Parana u svojoj grupi 5. sa skorom 1-3-1. Ne treba forsirati ovaj duel ukoliko kvota padne veoma nisko, a u protivnom bi, po našem mišljenju, moglo da se proba “1” uz malo sreće.

21:00 Brasil de Pelotas – Aimore (Brazil – Campeonato Gaucho)
Slična situacija kao sa utakmicom iznad. Kvota na pobedu domaćina je u padu, s tim što je stanje na tabeli takvo da se domaćin nalazi na poslednjoj, 12. poziciji na tabeli, dok se gost nalazi na 3. mestu. Nismo sigurni zašto kvota pada, pogotovo što Brasil de Pelotas ima skor 0-3-2 na poslednjih 5 susreta. Svakako da je ovo susret za zaobilaženje.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su kvote za pomenute utakmice iz date kladionice.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.