U rubrici koja je vezana za padove kvota analiziraćemo utakmice koje su nam “zapale za oko” zbog promene kvota kroz određeni period. Da li će vam to pomoći da se za neki meč odlučite, ili promenite mišljenje o nekom, zavisi od vas samih, a na nama je da vam skrenemo pažnju gde su se to u određenom periodu izvršile izmene kvota, i da li su se kvote smanjile ili povećale. Želimo vam mnogo kladioničarske sreće.


Zanimljiva situacija za dva meča na afričkom „CAF Confederations“ Kupu, gde su kvote na pobede dva domaćina u padu. Pročitajte ispod o čemu je zapravo reč.

17:00 Raja Casablanca – Hassania Agadir (Afrika – CAF Confederations Cup)
Kvota na pobedu domaćina je u padu, a u grupi A, gde se takmiči, isti trenutno zauzima poslednju poziciju na tabeli. Ne znamo šta je tačan razlog pada kvote, ali vam skrećemo pažnju na ovu utakmicu, na koju kladioničari očigledno mnogo tipuju danas.

17:00 Sfaxien – Etoile Sahel (Afrika – CAF Confederations Cup)
Sa druge strane, imamo duel grupe B gde se sastaju drugoplasirani i prvoplasirani tim, a opet je kvota na pobedu domaćina u padu. Moguće da veliku ulogu igra i domaći teren, a interesantno je to da kvote isprva nisu postavljene onako kako su kladionice mislile da treba, te dolazi do pada kvote od čak 0.34 u ovom trenutku, a kvota će vrlo verovatno pasti još više. Šta vi mislite o ovom susretu?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su kvote za pomenute utakmice iz date kladionice.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.