Advertisement

U rubrici koja je vezana za padove kvota analiziraćemo utakmice koje su nam “zapale za oko” zbog promene kvota kroz određeni period. Da li će vam to pomoći da se za neki meč odlučite, ili promenite mišljenje o nekom, zavisi od vas samih, a na nama je da vam skrenemo pažnju gde su se to u određenom periodu izvršile izmene kvota, i da li su se kvote smanjile ili povećale. Želimo vam mnogo kladioničarske sreće.


Zbog nešto lošije ponude, za večeras izdvajamo samo Islanđane, jer smo kod njih uspeli da primetimo spuštanje kvota koje će do pre početka utakmice još više da se promene.

21:15 Stjarnan – Grindavik (Island – League Cup)
Kvota na pobedu Stjarnana je u padu, sa nekih 1.60 je pala na 1.50, a i dalje je u padu. U pitanju je prvo kolo islandskog Liga Kupa, u grupi sa ove dve ekipe takmiče se još i Akranes, Thor Akureyri, Leiknir i Magni. Stjarnan na svom terenu ima 2 pobede na poslednja 3 meča protiv svog večerašnjeg rivala, a verujemo da kladioničari znaju zašto bi domaćin mogao da slavi. Ne preporučujemo “zaletanje” na pobedu domaćina ako kvota padne za još nekih 0.20 do početka susreta.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su kvote za pomenute utakmice iz date kladionice.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.