subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„Padovi“ kvota za danas – 14. april 2019.

U rubrici koja je vezana za padove kvota analiziraćemo utakmice koje su nam “zapale za oko” zbog promene kvota kroz određeni period. Da li će vam to pomoći da se za neki meč odlučite, ili promenite mišljenje o nekom, zavisi od vas samih, a na nama je da vam skrenemo pažnju gde su se to u određenom periodu izvršile izmene kvota, i da li su se kvote smanjile ili povećale. Želimo vam mnogo kladioničarske sreće.


21:00 Vasco – Flamengo RJ (Brazil – Campeonato Carioca)
U pitanju je finalni meč datog takmičenja, a finale se igra iz dve utakmice. Iako Flamengo prvu igra na strani, ovde je favorit, a kvota na pobedu gosta je u blagom padu. Moguće je da će do početka susreta pasti još više, a mi se slažemo sa kvotama i takođe smatramo da bi Flamengo već u prvom susretu mogao do blage prednosti.

21:00 Nautico – Sport Recife (Brazil – Campeonato Pernambucano)
Još jedan susret, još jedno finale, ali ovog puta ni kladionice nisu sigurne ko je favorit na prvom susretu. Kvota na pobedu domaćina je pala u velikoj meri, a obe ekipe igraju u fenomenalnoj formi u poslednjih nekoliko meseci. Možda bi tipovanje na golove ovde moglo da bude solidan izbor, s obzirom na to da bi eventualni rani gol na susretu kasnije omogućio ekipi koja primi gol da krene nešto ofanzivnije.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su kvote za pomenute utakmice iz date kladionice.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje