sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„Padovi“ kvota za danas – 14. maj 2019.

U rubrici koja je vezana za padove kvota analiziraćemo utakmice koje su nam “zapale za oko” zbog promene kvota kroz određeni period. Da li će vam to pomoći da se za neki meč odlučite, ili promenite mišljenje o nekom, zavisi od vas samih, a na nama je da vam skrenemo pažnju gde su se to u određenom periodu izvršile izmene kvota, i da li su se kvote smanjile ili povećale. Želimo vam mnogo kladioničarske sreće.


Danas vam skrećemo pažnju na poljsku „Ekstraklasu„, a na sva tri susreta kvota na pobedu gosta je u prilično velikom padu. Kvota na pobedu Slask-a je pala za 0.22, kvota na pobedu Korone pala je za čak 0.36, dok je kvota na pobedu Wisle pala za 0.18. Vrlo je verovatno da će do večeras ove kvote pasti još više.

Zaglebie je već u nižem rangu, stoga je kvota na pobedu Korone u razumnom padu. Kada je u pitanju Slask, on je i dalje ugrožen, te je razumljivo što kvota na pobedu istog polako, ali sigurno, pada. Kvota na pobedu Wisle je u najmanjem padu, što je i razumljivo, a vrlo verovatno je razlog tome što je Wisla najbolja ekipa u donjoj polovini tabele, odnosno najbolja od svih ekipa koje se bore za opstanak.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su kvote za pomenute utakmice iz date kladionice.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje