četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

„Padovi“ kvota za danas – 17. mart 2019.

U rubrici koja je vezana za padove kvota analiziraćemo utakmice koje su nam “zapale za oko” zbog promene kvota kroz određeni period. Da li će vam to pomoći da se za neki meč odlučite, ili promenite mišljenje o nekom, zavisi od vas samih, a na nama je da vam skrenemo pažnju gde su se to u određenom periodu izvršile izmene kvota, i da li su se kvote smanjile ili povećale. Želimo vam mnogo kladioničarske sreće.


14:00 Hassania Agadir – Berkane (Afrika – CAF Confederations Cup)
Kvota na pobedu domaćeg tima je u padu, a razlog tome je prolaz Berkane-a u narednu fazu, te im ovaj susret rezultatski ne znači ništa. Preostale tri ekipe iz grupe će se boriti za plasman u narednu fazu, a Hassania Agadir na istu može da cilja uz današnju pobedu, te vrlo verovatno kvota zato i pada.

Trenutno stanje na tabeli u grupi A.

17:00 Gor Mahia – Petro Atletico (Afrika – CAF Confederations Cup)
Kvota na pobedu domaće ekipe je u padu, a razlog tome je vrlo verovatno borba na tabeli koja je u ovom trenutku prilično izjednačena. Zamalek se nalazi na 1. mestu, Petro Atletico na 2. mestu, Hussein Dey na 3. mestu, dok se Gor Mahia nalazi na poslednjem, 4. mestu na tabeli. Tri boda za domaći tim mogla bi da ga odvedu i na prvo mesto uz dobar rezultat po njih na susretu između Hussein Dey-a i Zamaleka. Naravno, sve je ovo pod velikim znakom pitanja, a opšte je poznato da u Africi domaći teren mnogo znači, te bi Gor Mahia danas i zaista mogla do tri boda.

Trenutno stanje na tabeli u grupi D.

Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su kvote za pomenute utakmice iz date kladionice.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje