utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

„Padovi“ kvota za danas – 19. februar 2019.

U rubrici koja je vezana za padove kvota analiziraćemo utakmice koje su nam “zapale za oko” zbog promene kvota kroz određeni period. Da li će vam to pomoći da se za neki meč odlučite, ili promenite mišljenje o nekom, zavisi od vas samih, a na nama je da vam skrenemo pažnju gde su se to u određenom periodu izvršile izmene kvota, i da li su se kvote smanjile ili povećale. Želimo vam mnogo kladioničarske sreće.


18:30 Mamelodi Sundowns – Polokwane (Južna Afrika – Premier League)
Kvota na pobedu domaćina je u blagom padu, a vrlo verovatno će još pasti do početka susreta. Mamelodi ove sezone igra solidno, zauzima 2. mesto na tabeli, ali ima čak 3 utakmice manje od prvoplasiranog Bidvest Wits-a, uz svega 3 boda manje. Uz večerašnji trijumf lako bi mogao da ga prestigne, pogotovo jer bi tada imao isti broj bodova, a još dva susreta zaostatka. Sigurno da su kladionice razmišljale o ovome, te bi danas trebalo da vidimo trijumf domaćina.

20:45 Inverness – Ross County (Škotska – FA Cup)
U pitanju je revanš osmine finala škotskog Kupa, a na prvom susretu rezultat je bio 2:2. To dovodi Ross County u manje povoljnu poziciju, a večeras će verovatno morati da ide na pobedu. Upravo je to razlog zašto se stanje kvota menja, te kvota na domaćina raste, a kvota na gosta pada.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su kvote za pomenute utakmice iz date kladionice.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje