Advertisement

U rubrici koja je vezana za padove kvota analiziraćemo utakmice koje su nam “zapale za oko” zbog promene kvota kroz određeni period. Da li će vam to pomoći da se za neki meč odlučite, ili promenite mišljenje o nekom, zavisi od vas samih, a na nama je da vam skrenemo pažnju gde su se to u određenom periodu izvršile izmene kvota, i da li su se kvote smanjile ili povećale. Želimo vam mnogo kladioničarske sreće.


20:45 Shelbourne – Limerick (Republika Irska – Division 1)
Na ovom susretu kladionice domaći tim smatraju favorizovanim, ali je i Limerick u sjajnoj formi, takođe. Stoga, ne bismo se “zaletali” sa uplatama na pobedu favorita, već bismo radije tipovali na golove, kao i svaki put kada vidimo pad kvote, a ne smatramo da je favorizovana ekipa zaista i ogroman favorit.

22:30 Garcilaso – Sporting Cristal (Peru – Liga 1 – Apertura)
Kvota na pobedu domaćina je u drastičnom padu, a može se reći da je susret između ove dve ekipe ujedno i derbi kola, jer se sastaju trećeplasirana i drugoplasirana ekipa. Možda Garcilaso i nije toliki favorit kakvim ga kladionice predstavljaju, a svakako je kod ovakvih susreta bolje pokušati sa predlogom na golove.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su kvote za pomenute utakmice iz date kladionice.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.