Advertisement
MaxBet

U rubrici koja je vezana za padove kvota analiziraćemo utakmice koje su nam “zapale za oko” zbog promene kvota kroz određeni period. Da li će vam to pomoći da se za neki meč odlučite, ili promenite mišljenje o nekom, zavisi od vas samih, a na nama je da vam skrenemo pažnju gde su se to u određenom periodu izvršile izmene kvota, i da li su se kvote smanjile ili povećale. Želimo vam mnogo kladioničarske sreće.


22:00 Garcilaso – Alianza Huanuco (Peru – Liga 1 – Clausura)
Peruanska Klausura i večeras će biti na malim ekranima, a susret ovih južnoamerikanskih klubova izdvajamo zbog pada kvote na pobedu domaćina. Treba istaći da Garcilaso u prva 4 kola ima 3 poraza i 1 pobedu, što je katastrofalno. Sa tim u vezi, teško da bi večeras mogli da se nadaju lakoj pobedi, bez obzira na to ko im je rival. Sa druge strane terena imaće ekipu koja ima 2 pobede i 2 poraza, tako da nije reč o timu koji je u lošijoj formi.

Interesantno je to da kvota na pobedu domaćina pada, a mi smatramo da bi ovde mogao da se proba kontra hendikep, na osnovu do sada prikazanog. Kvota da će gost da pobedi, odigra nerešeno ili izgubi maksimalno golom razlike iznosi 1.65.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su kvote za pomenute utakmice iz date kladionice.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.