četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

„Padovi“ kvota za danas – 20. maj 2019.

U rubrici koja je vezana za padove kvota analiziraćemo utakmice koje su nam “zapale za oko” zbog promene kvota kroz određeni period. Da li će vam to pomoći da se za neki meč odlučite, ili promenite mišljenje o nekom, zavisi od vas samih, a na nama je da vam skrenemo pažnju gde su se to u određenom periodu izvršile izmene kvota, i da li su se kvote smanjile ili povećale. Želimo vam mnogo kladioničarske sreće.


19:00 Ankaragucu – Sivasspor (Turska – Super Lig)
Iako kvota na pobedu domaćina pada, savetujemo vam da zaobiđete ovaj meč, ili makar pobedu domaćina. Do kraja šampionata igraće se još 2 kola, a Erzurum BB i Bursaspor u teoriji i dalje mogu da opstanu. Kako bi i Sivasspori Ankaragucu opstali, u teoriji im je potrebno jako malo. Ukoliko Bursaspor bude slavila u poslednjem kolu, imaće 37 bodova, a ako Ankaragucu osvoji bod večeras, imaće više od svog direktnog konkurenta za niži rang, a i utakmicu viška. Sivasspor bi tada imao 39 bodova i zasigurno bi bio iznad crte. Erzurum BB ima još 2 kola do kraja, a sve i da slavi oba puta, imaće 38 bodova, što je opet manje od Sivasspora, dok će Ankaragucu u tom slučaju sam da određuje svoju sudbinu u poslednjem kolu. Naravno, sve u slučaju da Bursaspor slavi u poslednjem kolu, kao i Erzurum BB u poslednja dva kola. Ipak, kao najadekvatnija opcija deluje podela bodova, jer bi uz pomoć iste obe ekipe bile mnogo mirnije.

Trenutno stanje na tabeli.

21:15 Hafnarfjordur – Valur (Island – Pepsideild)
Kvota na pobedu HF-a je u prilično velikom padu, a očekivali smo da prvobitna kvota na pobedu domaćina bude nešto viša. Ipak, sada je do tog pada i došlo, a nema sumnje da je Hafnarfjordur bliži pobedi večeras. Valur je u proteklih par sezona igrao sjajno, ali je očigledno ovu sezonu započeo prilično loše. Bilo kako bilo, teško da mu je HF protivnik za „vađenje“ iz loše forme.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su kvote za pomenute utakmice iz date kladionice.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje