petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

„Padovi“ kvota za danas – 21. maj 2019.

U rubrici koja je vezana za padove kvota analiziraćemo utakmice koje su nam “zapale za oko” zbog promene kvota kroz određeni period. Da li će vam to pomoći da se za neki meč odlučite, ili promenite mišljenje o nekom, zavisi od vas samih, a na nama je da vam skrenemo pažnju gde su se to u određenom periodu izvršile izmene kvota, i da li su se kvote smanjile ili povećale. Želimo vam mnogo kladioničarske sreće.


23:30 Bordj Bou Arreridj – Medea (Alžir – Ligue 1)
Kvota na pobedu domaćin pada polako, ali sigurno. Verovatno je razlog tome taj što se Medea nalazi na 14. poziciji na tabeli, ali nam je nelogično da kvota na pobedu gosta ne pada. Naime, do kraja prvenstva imaju još svega 2 kola, a Medea ima odlične šanse da se domogne opstanka. Bordj Bou Arreridj nije u potpunosti siguran, ali prilično jeste, stoga je veliko pitanje zašto kvota na pobedu domaćina pada. Mi bismo rado izbegli ovaj meč.

23:30 USM Alger – Oran (Alžir – Ligue 1)
USM Alger, iako beleži loše rezultate u poslednje vreme, nalazi se na tronu alžirskog prvenstva, dok će se Oran u predstojeća 2 kola boriti za opstanak. Bodovi znače i jednima i drugima, te teško da Oran može da traži bodove protiv prvoplasirane ekipe, već će iste morati da traži u poslednjem kolu.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su kvote za pomenute utakmice iz date kladionice.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje