nedelja, 03. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

„Padovi“ kvota za danas – 25. februar 2019.

U rubrici koja je vezana za padove kvota analiziraćemo utakmice koje su nam “zapale za oko” zbog promene kvota kroz određeni period. Da li će vam to pomoći da se za neki meč odlučite, ili promenite mišljenje o nekom, zavisi od vas samih, a na nama je da vam skrenemo pažnju gde su se to u određenom periodu izvršile izmene kvota, i da li su se kvote smanjile ili povećale. Želimo vam mnogo kladioničarske sreće.


Zbog nešto lošije ponude, za danas izdvajamo jedan susret, a skrećemo vam pažnju na isti kako se ne biste „uplašili“ eventualnih promena kvota.

20:45 Caernarfon – TNS (Vels – Premier League)
Kvota na pobedu TNS-a je u blagom porastu, a vrlo verovanto će da poraste još više do početka susreta. To i nije toliko loš podatak, s obzirm na to da je TNS apsolutni favorit večeras, uzevši u obzir i formu i poziciju na tabeli. Na poslednjih 10 utakmica TNS ima 8 pobeda i 2 remija. Što se tiče forme Caernarfona, isti je na poslednjih 10 utakmica slavio 5 puta, igrao nerešeno 2 puta i poražen je 3 puta.

Nismo sigurni šta bi moglo da bude u pitanju, tj. zašto je kvota u porastu. Možda kladionice pokušavaju da obeshrabre kladioničare i „odgovore“ ih od tipovanja na pobedu gosta.

Trenutno stanje na tabeli.

Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su kvote za pomenute utakmice iz date kladionice.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje