petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

„Padovi“ kvota za danas – 29. januar 2020.

U rubrici koja je vezana za padove kvota analiziraćemo utakmice koje su nam “zapale za oko” zbog promene kvota kroz određeni period. Da li će vam to pomoći da se za neki meč odlučite, ili promenite mišljenje o nekom, zavisi od vas samih, a na nama je da vam skrenemo pažnju gde su se to u određenom periodu izvršile izmene kvota, i da li su se kvote smanjile ili povećale. Želimo vam mnogo kladioničarske sreće.


01:30 Bahia de Feira – Bahia (Brazil – Campeonato Baiano)
Kvota na pobedu domaćina pala je i previše, sa početnih 3,91 na trenutih 2,58. Bahia de Feira je otvorila sezonu sa pobedom 4:1, da bi potom bili poraženi 4:1 u drugom kolu, gost je u prvom kolu remiziralo na strani, da bi potom slavio na domaćem terenu. Sve u svemu, jako težak meč za prognozu, makar kad je reč o konačnom ishodu, ali veliki pad kvote na domaćina možda sugeriše nešto.


Printscreen/dropping-odds.

01:30 Sao Luiz – Internacional (Brazil – Cameponatao Gaucho)
Kvota na pobedu domaćina naglo je pala sa početnih 9,97 na 6,46, da bi u toku dana stigla na 5,03. Domaći tim poražen je u oba meča na startu sezone, po jednom na domaćem terenu i na strani, dok su gosti oba puta slavili, pa je ovaj ogroman pad potpuno nejasan i možda pokazatelj da treba izbeći ovaj meč.


Printscreen/dropping-odds.

Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su kvote za pomenute utakmice iz date kladionice.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje