U poslednje vreme smo napravili malu pauzu sa ovom rubrikom, ali ćemo se potruditi da je u budućem periodu bude sve više. To je rubrika koja akcenat stavlja na utakmice kod kojih je došlo do određenih padova kvota. Evo šta izdvajamo kao najzanimljivije za danas.


17:30 Debrecen – Honved (Mađarska – Kup)
Gost je po kladionicama autsajder, ali je kvota sa 3.40 pala na 2.97, što bi značilo da su iz nekog razloga kladionice prvobitno pogrešile kod postavljanja kvota. Ovu utakmicu bismo zaobišli u širokom luku, a svakako da treba da znate da ni kladionice nisu sigurne ko je ovde favorit.

18:00 JS Kabylie – MC Alger (Alžir – Ligue 1)
Kvota na pobedu gosta je u znatnom padu, a mi razlog ne znamo. Kvota je sa 2.52 spala na 2.12, a i dalje je u padu. Uz to, kvota na pobedu domaćina se sa 2.50 povećala na 3.08, te je evidentno da su uplate na pobedu gosta u većini. Nadamo se da je kvota pala s razlogom, i da danas gost pobeđuje na utakmici.

19:30 Amazulu – Ajax Cape Town (Južnoafrička Republika – Premier League)
Gost je na ovoj utakmici favorit, a kvota je sa 1.50 pala na 1.40, što bi značilo da su i uplate na pobedu gosta veće nego na tipove „1“ ili „X“. Obratite pažnju na ovu utakmicu.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.