petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

„Padovi“ kvota za danas – 6. april 2019.

U rubrici koja je vezana za padove kvota analiziraćemo utakmice koje su nam “zapale za oko” zbog promene kvota kroz određeni period. Da li će vam to pomoći da se za neki meč odlučite, ili promenite mišljenje o nekom, zavisi od vas samih, a na nama je da vam skrenemo pažnju gde su se to u određenom periodu izvršile izmene kvota, i da li su se kvote smanjile ili povećale. Želimo vam mnogo kladioničarske sreće.


16:00 Falkirk – Alloa (Škotska – Championship)
Falkirk je favorit protiv svog današnjeg rivala, ali mu ne ide na ruku to što je trenutno u prilično slaboj formi. Vezao je četiri ligaške utakmice bez pobede, a na poslednja 3 ligaška susreta odigrao je nerešeno. Danas mu gostuje Alloa koji je poslednji na tabeli i vrlo verovatno baš zbog toga kvota na pobedu Falkirka trenutno pada.

22:30 Ayacucho – Sporting Cristal (Peru – Liga 1)
Kvota na pobedu domaćina je u ogromnom padu, a gotovo sigurno će do početka susreta pasti još više. Interesantno da bi ovaj meč mogoa da bude okarakterisan i kao derbi kola jer se sastaju trećeplasiran i prvoplasirana ekipa, a ako Ayacucho želi da stigne Sporting Cristal na tabeli, morao bi da ga savlada večeras. Vrlo verovatno kvota baš zbog i pada.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su kvote za pomenute utakmice iz date kladionice.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje