U rubrici koja je vezana za padove kvota analiziraćemo utakmice koje su nam “zapale za oko” zbog promene kvota kroz određeni period. Da li će vam to pomoći da se za neki meč odlučite, ili promenite mišljenje o nekom, zavisi od vas samih, a na nama je da vam skrenemo pažnju gde su se to u određenom periodu izvršile izmene kvota, i da li su se kvote smanjile ili povećale. Želimo vam mnogo kladioničarske sreće.


17:00 Akranes – Grindavik (Island – League Cup)
Kvota na pobedu Akranesa je u drastičnom padu, a vrlo verovatno će do početka utakmice pasti još više. Ove sezone u Liga Kupu Akranes igra sjajno, na prva tri susreta ima skor 3-0-0 uz gol razliku 12:1, te nas uopšte ne čudi što je kvota u tolikom padu. Očekujemo pobedu i protiv Grindavika danas, a nadamo se da kvota neće previše pasti.

20:00 Parana – Cascavel (Brazil – Campeonato Paranaense)
Još jedan interesantan meč gde kvota na pobedu favorita polako pada. U pitanju je prvo kolo brazilskog takmičenja „Campeonato Paranaense“ te ne možemo da znamo mnogo o potencijalnim razlozima spuštanja kvote. Parana je na poslednja dva susreta protiv Cascavela uspela da slavi, a nadamo se da će i večeras uspeti u toj nameri.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su kvote za pomenute utakmice iz date kladionice.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.