petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Palilula sačuvala kompletnu ekipu, na klupi Nikola Vujadinović

Aktuelni šampion Srbije u ženskom vaterpolu dobio je novog trenera, a na klupi Palilule u novoj sezoni će biti Nikola Vujadinović, koji je u prethodnim sezonama radio i sa mlađim kategorijama Crvene zvezde, kao i u reprezentaciji Srbije.

Palilula je zadržala sve igračice iz prethodne sezone i izvesno je da će biti favorit, s obzirom da je Crvena zvezda ostala bez čak sedam igračica. Podsećamo, crveno-bele su napustile Jovana Pantović, Anja Mišković, Marija Mijušković, Katarina Čegar i Vanja Lazić, dok su Tijana Jakovljević i Ivana Ćorović završile karijeru.

Na početku prethodne sezone Palilula je dva puta slavila protiv Zvezde, ali kada je bilo najvažnije, u finalu Kupa, crveno-bele su odlično počele, vodile su 9:2 i na kraju su slavile sa 9:7. U nastavku sezone na klupi Palilule je bio FIlip Pešić, koji je zamenio Miloša Jankovića, a Zvezda je i u poslednjem susretu u prethodnoj sezoni bila ubedljiva protiv rivala (14:7) i ostaje žal zbog toga što ekipe nisu mogle da se bore i za titulu prvaka države.


Izvor: Vaterpolo vesti

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje