četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Parižani nezadovoljni zbog VAR-a

Francuski prvak, Paris Sen Žermen i ove sezone je doživeo veliki neuspeh u Ligi Šampiona, jer su u uzvratnoj utakmici 1/8-finala Lige Šampiona pred svojim fanovima „prokockali“ dva pogotka prednosti iz prvog duela i dopustili Mančester Junajtedu da ih eliminiše iz daljeg toka ovog takmičenja.

Nakon utakmice, iz tabora „Svetaca“ stiglo je negodovanje na „račun“ glavnog sudije, Damira Skomine koji je nakon konstulatacije VAR-a, u nadoknadi vremen dosudio penal u korist „Crvenih Đavola“, koji su gosti uspešno realizovali i obezbedili sebi prolazak u 1/4-finale.

„Smatram da ovo nije trebao da bude penal. Ovakve odluke se uvek lako donose protiv Paris Sen Žermena, te ne mogu i dalje da verujem da su onako nešto dosudili u nadoknadi vremena. Veoma sam razočaran“, rekao je predsednik kluba, Naser Al Kelaifi.

„Ja podržavam VAR, ali taj šut nije išao u okvir gola, te je onda potpuno besmisleno u takvim situacijama dosuditi ovakav penal. Mislim da bi to pravilo o igranju rukom moralo da se bolje precizira, jer ovako nije baš najjasnije“, dodao je trener ekipe, Tomas Tuhel.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje