sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Parodno: Momci, ponosan sam na Vas!

RK Vardar je u prvoj utakmici 1/4-finala Lige Šampiona pred svojom publikom uspeo da savlada mađarskog predstavnika, PIK Seged (31:23) i tako da stekne značajnu prednost pred revanš.

Nakon susreta, trener makedonskog tima, Roberto Garsija Parondo istakao je da je izuzetno ponosan na sve svoje igrače koji su odigrali sjajan meč, ali i da moraju i u revanšu da prikažu dobru igru, kako bi obezbedili plasman na završni turnir u Kelnu.

„Ove sezone sam više puta rekao da sam ponosan na igrače. Večeras sam posebno ponosan na ono što su pokazali. Ovo je bila teška sezona za nas, jer smo se suočili sa mnogim povredama i teškom situacijom, ali našli smo snagu da pobedimo. Za nas je ovo bila poslednja utakmica u Skoplju u ovakvom sastavu i sa ovim igračima i zato je ova pobeda još veća. Nama predstoji sadaj edan meč u Segedu. Još uvek nemamo sigurno mesto u F4 u Kelnu. Moramo igrati najbolje što možemo i na tom duelu, kako bi izborili plasman na završni turnir. Verujem da će momci i tada dati svoj maksimum i želim još jedanput da izrazim veliku zahvalnost za ono što su danas pokazali“, rekao je španski stručnjak.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje